Śniadanie Mistrzów / Vegańskie Racuchy

EN | PL

Dzisiaj rano zastanawiając się na co mam ochotę na śniadanie, naszła mnie myśl: oho, racuchy. Znalazłam idealny przepis na wegańskie rachuchy! Nie przejmuj się że są to wegańskie wyroby – wogóle nawet nie poczyjesz różnicy. Zmieniłam trochę przepis tak żeby nie trzba było lecieć do sklepu:

  • 200g mąki z brązowego ryżu
  • 2 dojrzałe banany
  • szklanka mleka sojowego
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • szczypta soli
  • Agave syrop do smaku

Zmieszaj wszytskie składniki i zabierz się do smarzenia. Możesz użyć oleju roślinnego. Ja natomiast usmażyłam je używając oliwy z oliwek.

Advertisements

Leave a reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s